Апел за помош на Дејан Тодоровски

38

„Јас, Дејан Тодоровски имам 33 години и боледувам од мултиплекс склероза. Поради прогресивноста на болеста сум тешко подвижен – во количка и се движам исклучиво со придружба. Мојата мајка која е самохран родител која поради негата што треба да ми ја пружи, беше принудена да ја напушти својата работа. Финансиските средства кои што ги примам, нега и мобилност, не се доволни за секојдневните потреби за лекови, третмани, вежби и помагала, со цел да се подобри мојата здраствена состојба. Условите во кои што живеам уште повеќе ја отежнуваат состојбата во која што се наоѓам.

Заради тоа апелирам за финансиска помош со што полесно би се справиле со болеста.

Однапред ви благодарам
Дејан Тодоровски“

Уплатите можат да се вршат на следната жиро сметка: 210501702687027
НЛБ Тутунска Банка, на име на Тодоровски Дејан

13933487_10210342850747282_1248831211_n (1)

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

5 коментари

 1. Објавено од Aleksandra, на Одговори

  Pocituvani nie sme grupa za lecenje na multiplex sclerosa so visoki dozi na vitamin d3 .Grupata se vikaMS Makedonija-lekuvanje so visoki dozi na vitamin d3.Ako deckovo saka neka se obrati nie ke mu najdeme lekar ke mu organizirame se sto mu e potrebno eve jas licno ke se zazemam za nego i jas sum lekar i samata sumbolna od MS ise lekuvam 6 meseci vaka.POZDRAV.

 2. Објавено од aleksandra, на Одговори

  ako ima nacin da prenesete na Dejan ova video za decko koj se izlecil so hrana
  https://www.youtube.com/watch?v=a_jqax8m2J8

 3. Објавено од jasminaap, на Одговори

  Александра, многу Ви благодариме. Му пренесовме на Дејан. Секое добро.

 4. Објавено од Mitrovska Emilija, на Одговори

  Jas bi sakala da mu kazam na Dejan i na negovata majka, da probaat da odat vo Atomska Banja vo Cacak banjata e najvece za ms i sekakov vid na paraliza sum odela i sum videla mnogu dobri rezultati, probajte nema da pogresite

 5. Објавено од Dame, на Одговори

  Zdravo Dejan, jas sum Dame, vo molitvite moi si.