Апел за помош на Дејан Наумовски

5

Превземено од Фондација Телеком за Македонија и ВИП

Дејан Наумовски има 26 години и боледува од тумор на Тимус жлездата. Тој моментално е во болница во Турција, каде подлежи на третмани. Но сумата за неговотп лекување е многу висока, изнесува 20500 евра, а семејствоот не може само да ја подмири.
Да помогнеме!

Донациски број за донации од мрежата на Телеком: 070 143-102

Донациски број за донации од мрежата на ВИП: 077 143-486

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење