Апел за помош на Давид Стојановски

9

На малиот Давид Стојановски му е неопходна нашата помош.

На Давид му е ампутирана едната нога, но со донаторска акција се собрани средства за таа операција да се направи на современ специфицен начин кој му овозможува носење на најсовремена протеза со која ќе може нормално да оди. За жал, моментално има метастаза на белите дробови која итно треба да се оперира во WIENER PRIVATKLINIK во Австрија. Сумата која е потребна е 20.977 евра, сума која семејството не може да ја обезбеди.

Да подадеме рака, за живот се работи!

Донации на :
070 143-454 за корисници на Телеком
143-475 за корисници на Оне.ВИП

Донации на сметка
320 5000215494 04
Билјана Китановска
Централна Кооперативна Банка АД Скопје

Превземено од Фондација Телеком за Македонија и Оне.ВИП

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

2 коментари

  1. Објавено од Daniel, на Одговори

    Dajte devizna smetka ljudi

  2. Објавено од jasminaap, на Одговори

    Здраво Даниел, наскоро ќе обезбедиме информација за девизната сметка и ќе Ве известиме.