Апел за помош на Даница Коцевска

8

Даница Коцевска мора итно да замине на тртеман- кератопластика или пресадување на око кое е оштетено по прележан вирусен конјуктивит. Сумата која е потребна се 368.000 денари.

Даница не може да ја обезбеди потребната сума, поради што замолува за помош.

Ве молиме донирајте 100 денари со повик на 070 143-104 за корисници на Телеком и 143-478 за корисници на ВИП.

Превземено од Фондација Телеком и ВИП.

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење