Апел за помош на Дамјан Поповски

0
Дамјан Поповски е дете со оштетен слух. Toj има потреба од вградување на нов имплант -сонда во главата за да може да слуша.
Семејството самостојно се решава за интервенција која ќе ја изведе тим на турски лекари на клиника во Белград, за што се потребни 12 000 евра. Да помогнеме.
Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-163

Преземено од Телеком.

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење