Апел за помош на Цветко Ангеловски

7

Цветко Ангеловски, од село Ораовица е татко на 3 дечиња.  Потребна им е финасиска помош за него и неговото семејство, бидејќи од малата зарабoтка што ја има од заемјоделските работи не успева да обезбеди се што е потребно за нормален живот.

Да помогнеме сите заедно  и неговите дечиња да бидат радосни за велигденските празници !!

Доколку сте во можност можете да донирате на жиро сметката:

2105-0158-0190-965

НЛБ Тутунска банка

Ангеловски Цветко

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење