Апел за помош на Цена Димкоска

9

Цена Димкоска има опструкна белодробна болест и хронична респираторна слабост, поради животнозагрозувачка состојба во која се наоѓа семејството одлучува да ја смести на Интензивна нега во Систина, каде и е направен оперативен зафат и сеуште е на Интензивна нега. Иако е во малку подобра состојба не е во можност самостојно да дише, за што е потребно да се набави апарат за дишење за домашни услови. Семејството не е во можност да го покрие болничкото лекување и набавката на апаратот, потребни се околу 30.000 еур., да помогнеме!

Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-124

Телефонски број за донации преку мрежата на A1: 143-469

Стопанска Банка АД Скопје
Жиро сметка: 200002759263738

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење