Апел за помош на Бошко Павловски

4

Бошко Павловски има 22 години и боелдува од тешка епилепсија. Тој треба да замине во страснтво на лекување, На Бошко Фондот за здравствено осигурување му одобрил средства за лекување, како и средства за превоз и сместување на еден придружник, неговата мајка, согласно законот. Со оглед на состојбата на Бошко, потребно е со нив да патува уште еден прудружник, неговиот брат, за што се потребни дополнителни средства. Износот кој е потребен се 140000 денари. Да помогнеме.

Телефонски број за донации од мрежата на Телеком: 070 143-105

 

Превземено од Фондација Телеком и ВИП.

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење