Апел за помош на Борче Цветановски

3

Преземено од Фондација Телеком за Македонија и ВИП

Да му помогнеме на Борче Цветановски. Toj боледува од ретко заболување и за детална дијагноза и понатамошното лекување потребно е да замине на испитувања на клиника во Виена, каде треба да прими хемотерапија и да се извршат дополнителни испитувања. Да помогнеме.

Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-163

Телефоски број за донации преку мрежата на ВИП: 077 143-485

 

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење