Апел за помош на Бојан Тасев

8

11- месечниот Бојан Тасев е роден со вродена срцева мана и потребна е итна операција во Бугарија која чини 15 500 евра.

Родителите на Бојан немаат финансиски средства и ги замолуваат граѓаните да донираат, за да на нивното синче му се обезбеди подобра шанса за живот.

Телефонски броеви за донации:  Телеком  070/143-100  ВИП/ОНЕ 143- 461

Сметка за донација:
300081000002035

Превземено 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

2 коментари

  1. Објавено од Marjan, на Одговори

    Ako moze da se slusnam so roditelite na Bojan, go imavme istitot problem so moeto since, moj btoj 078/434-243

  2. Pingback: Апел за помош на Бојан Тасев – Поглед.мк