Апел за помош на Бобан Теовски

63

Ве молиме да го отворите вашето срце и да му помогнеме на Бобан Теовски, 29 години од о.Илинден со дијагноза (аденоиден цистичен карцином) кој неодамна беше на лекување во Турција-Истамбул. По неполна година болеста прогресира за што е неопходна повторна зрачна терапија која ке ја прима во Турција. Тоа претставува дополнителен финансиски проблем за семејството па замолуваме да бидете хумани и да донирате. Ви благодариме!

Вашето малку за некому ќе значи верба, надеж, ЖИВОТ…

Сметка за донации:
Број на сметка 200002389989006
Корисник Бобан Теовски
Шифра за донација 562
Банка Стопанска банка АД Скопје
(девизна сметка МК07200003103442145)

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од Marina, на Одговори

    So mnogu uspeh