Апел за помош на Благородна и нејзините деца

10

Благородна е мајка на три дечиња Лука (7 години), Лара (4 години) и Гаврил (1,5 година). Благородна е мајка која сака да работи со цел да им обезбеди пристоен живот на своите деца. Но, бидејќи нејзините дечиња се малечки, од кои најмалото е често болно, а второто детенце не и го примаат во градинка поради неплатен долг (бидејќи не ја одјавиле од градинка кога заминале во Германија), Благорода моментално не е во можност самата да заработува.

Поради тоа ве замолува за помош од храна, средства за хигиена и парични средства за да го исплати долгот кон градинката (450 евра), за да може да ги запише најмалите во градинка (најстарото синче е веќе запишано во училиште), а таа да може да најде работа и да заработува за пристоен живот на дечињана.

Да помогнеме!

Трансакциска сметка за донации: 300097100752481 Комерцијална Банка, на име на Благородна Димитриевска

Телефон за контакт со Благородна: 077/579-671

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

2 коментари

  1. Објавено од SOFIJA GEORGIOVSKA, на Одговори

    DOBRI LUGJE.VE MOLAM DA I POMOGNEME NA BLAGORODNA.JAS ZNAM DEKA OVA SAMOHRANA MAJKA NA 3 MALI DECINJA NE E EDINSTVENA.,NO DA PROBAME.VE MOLAM.

  2. Објавено од SOFIJA GEORGIOVSKA, на Одговори

    VE MOLIME DOBRI LUGJE DA I POMOGNEME NA OVA SAMOHRANA MAJKA.JAS ZNAM BLAGORODNA NE E EDINSTVENA KOJA OCEKUVA POMOS,NO DA POKAZEME HUMANOST ZARADI 3 MALI DECINJA.BLAGODARAM.