Апел за помош на Благоја Илиески

0
Благоја Илиески од Крушево има тешка форма на коронавирус и потребни се средства за негово понатамошно лекување во приватната болница Филип Втори. Се замолуваат сите добронамерни да донираат средства на име на :
примач: Илиески Благоја
сметка: 200001446737726
депонент : Стопанска Банка АД Скопје
цел на дознака : Донација
Телефонски број за донации преку мрежата на А1: 077 143-506
Да помогнеме!

Преземено од А1 и фб..

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење