Апел за помош на Благица Николовска

8

Благица е вдовица, самохрана мајка со 4 малолетни деца. Едното дете боледува од епилепсија. Сама се соочува со сите предизвици во животот.  Дополнително седум месеци била без работа, што ја отежнало и  без тоа многу тешката финансиската ситуација. Сега најстарото дете е запишано како вонреден ученик за да може да работи. Здравствената состојба на сите е влошена.

Секоја помош за подобрување на нивните животни услови е добредојдена.

Сите кои би сакале да помогнат на ова семејство, тоа можат да го сторат  со донација на сметка:
300007025893172
АД Комерцијална банка
Андреј Ивановски

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење