Апел за помош на Aрлинд Сефедини

6

Aрлинд Сефедини боледува од церебрлана парализа.

Неговата состојба е дополнително влошена поради проблеми со ‘рбетниот столб и треба да прави операција на Spina Bifida-та.

Сумата која е потребна за оваа операција, која ке се изведува во Турција, изнесува 40.000 евра.

Донирајте на телефонскиот број 070 143-103 (за корисници на Телеком)

Донирајте на телефонскиот број 143-465 (за корисници на ВИП)

Да помогнеме!

Превземено од Фондација Телеком за Македонија

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење