Апел за помош на Антонио Мавров

5

Малиот Антонио Мавров боледува од лимфоидна леукемија и мора под итно да замине на лекување во странство. Да помогнеме едно дете да има среќно детство!

Донирајте:

  • со повик на 070 143-105 за сите корисници на Телеком
  • на следната транскакциска сметка:

ЗА ОНИЕ КОИ САКААТ ДА ДОНИРААТ ОД МАКЕДОНИЈА ТОА МОЖЕ ДА ГО СТОРАТ НА СЛЕДНАТА ТРАНСАКЦИСКА СМЕТКА:270700035393309 ХАЛКБАНК АД СКОПЈЕ Жаклина Маврова

Преземено од strumicadenes.mk и Фондација Телеком за Македонија

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење