Апел за помош на Ања Минова

8

Преземено од фб.

Драги пријатели

Потребна ни е вашата помош.

Ања Минова е хоспитализирана пред неколку недели и по извршен зафат на срцето е префрлена на хемофилтрација во Жан Митрев Клиник.

Со цел да ја вратиме минимум нормалната функција на срцето за да го спасиме животот на Ања, за сега ургентно се потребни 15.000€.

Од се срце ви благодариме на вашта хуманост и бесценета помош.

Хуманитарна сметка во Комерцијална Банка:
300081000002132

Број за донација од 100 денари на мрежата на Телеком:
070 143 131

Број за донација од 100 денари на мрежата на ВИП:
143 463

Линк за онлајн донација:
https://www.gofundme.com/anjaminova

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење