Апел за помош на Ангел Јакимовски

7

Семејството на Малиот Ангел бара помош. Тој има само 6 месеци и боледува од краниосиностоза.
За подобрување на неговата состојба и продолжување на неговиот детски живот тој треба да замине на операција во Турција.

Сумата која треба да се плати е преголема за неговото семејство, операцијата чини 15 000 евра.

Телефонски број за донации преку мрежата на А1: 143-482

За донација:
Ивана Јакимовска

Т-ска сметка – стопанска банка:
200002811143606

Да помогнеме на ова мало ангелче да живее здраво и безгрижно!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење