Апел за помош на Андреј Трипуноски

12

Шестгодишниот Андреј боледува од леукемија. Моментално е сместен на клиниката за хематологија, но треба да замине во странство. Сумата која е потребна за лекување во странство е преголема за семејството само да ја обезбеди. Да помогнеме.

Сите хумани луѓе кои сакаат да помогнат, тоа може да го направат преку донација од 100 денари од повик со јавување на телефонскиот број о70 143-103 од Телеком или финансиски средства кој колку може на транскакциска сметка од НЛБ Банка на име Андреј Трипуноски, 210-501718332351 депонент во Тутунска Банка.

 

Преземено од Фондација Телеком за Македонија и porta.mk

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење