Апел за помош на Андреј Стојанов

10

Да му помогнеме на малиот Андреј Стојанов!

Тој од раѓање е неподвижен, а има и напади по кои не се сеќава на ништо. Испитувања и третмани треба да се примаат и извршат во клиника во Русија, а процедурата чини 22.000 евра.

Да му помогнеме на Андреј да има детство и живот какви што секое дете и човек треба да има!

Донирајте со повик на 143-480 (за корисници на ВИП)

NLB TUTUNSKA BANKA
Број на сметка за донации:
210-700000623361
NLB Тутунска банка
Девизна: Ж.С: 210-0466453101-19
MB: 4664531
ДанБр. 4030993191133
IBANCODE: МК07210501675453792
SWIFT: TUTNMK22

Превземено од извор и ВИП

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење