Апел за помош на Ана Марија Васиљевска

28

Ана Марија боледува од церебрална парализа и епилептични напади. Таа живее со својот татко кој поради малите примање не е во можност да ја купува потребната терапија за неговата ќерка.

Потребни се финансиски средства за храна и лекување…

Да помогнеме.

Сметка за донации: Александар Васиљевски TTK  Број на сметка: 290500014766142

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење