Апел за помош на Амина Шаиновска

5

Преземено од: skopje24.mkФондација Телеком за Македонија  и  ВИП

Амина Шаиновска боледува од акутна леукемија. Поради тешката здравствена состојба таа е на лекување во болница во Германија. Лекувањето на Амина чини 250000 евра…

Апелираме на вашата хуманост, и само за миг да се ставиме на местото на нејзиното 3 годишно синче и нејзините родители и да и помогнеме на Амина и на нејзиното семејство.

Да помогнеме!

Жиро сметка: 200001235951294 Стопанска Банка ад Скопје

Телефонски број за донации од мрежата на Телеком: 070 143-155

Телефонски број за донации од мрежата на ВИП: 143-467

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење