Апел за помош на Александра Илиевска

18

Младата девојка Александра Илиевска има 35 години и го има изгубено својот вид. Таа за да може да прогледа и да може да живее нормално како и сите нас, треба да замине на втор третман, каде ќе и се вбирзгаат алопланти и ќе и се направи операција на очите.
Со овие интервенции се очекува видот на Александра да се подобри и поврати.
Да и помогнеме на една девојка. Секој од нас има право на среќен, здрав и нормален живот.

Донации за корисниците на Оне.Вип – 143-465

Донации за корисниците на Телеком – 070 143-112

Трансакциска сметка за донации:
200002878016667
Стопанска банка АД Скопје
Александра Илиевска

Трансакциска сметка за донации од странство:
Account number 0029677513
IBAN MK07200002967751367
SWIFT STOBMK2X
Stopanska banka AD-Skopje

Превземено од Оне.Вип и фб

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење