Апел за помош на Александра Додевска

4

Александра Додевска има здравствен проблем последица од тешка сообраќајка. За остранување на проблемот потребно е да се изврши оперативен зафат во Ремедика за кои се потребни средства како за него, така и за пост-оперативното лекување, сума која е околу 132.000 денари кои  за ова млада девојка значат нормален живот како сите нас. Секој кој има желба да помогне може да донира на сметката подолу. Благодарност и до Црвен крст Штип кој се вклучи во акцијата за помош за собирање на средствата.
СПОДЕЛИ, ПОМОГНИ, ДОНИРАЈ!!!

Трансакциска сметка
Александра Додевска
НЛБ Банка АД Скопје
210-7000006415-97

Превземено Alalives

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење