Апел за помош на Абил Незовски

11

Преземено од taratur.com

Сметка: 200003116276118
Примач: 2900886 Абил Незовски
Банка на примач: Стопанска Банка А.Д. – Скопје
… или преку лице на примач овластено од фамилијата
Курто Суловски – 071/503-210
Семејството на Абил ќе ви биде благодарно за секаков вид на помош која ќе му се пружи.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење