Апел за помош на малата Мила Димоска

11

Мила Димоска има само две години, но таа се уште не може да оди, зборува… Таа боледува од сериозно оштетување на мозокот и треба да оди на пресадување на матчни клетки во Кина. Сумата која е потребна за десетдневен третман е 20.420 долари, сума која семејството не може да ја покрие.

Да помогнеме на ова мало детенце сега кога е најпотребно!

Телефонски броеви за донации за корисници на Телеком 070 143-143 и за корисници на Вип 143-123.

Превземено од Фондација Телеком за Македонија и Вип

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

2 коментари

  1. Објавено од Методи Трајчев - Штип, на Одговори

    Вашата страна е во ред и треба почесто да ја обновувате. Мојата Молитва е Господи помилувај и помогни им во исцелувањето на твоите и наши чеда.Знам дека сите деца
    на овој свет како на тебе така и на мене како на дедо Ти се мили. Господи помилувај !

  2. Објавено од Александар, на Одговори

    Ми дава порака дека телефонскиот број не постои. Најверојатно пошто бројот ми е на ВИП.