Апел за помош на Стефан Атанасиев

5

Стефан Атанасиев боледува од Leucosis myeloblastica acuta (акутна лимфоблаастна леукемија).

Потребни се парични средства за да се изврши трансплантација на коскена срж во Германија.

Да помогнеме сите заедно!

Телефонски број за донации: ВИП.Оне 143-479

Жиро сметка:  210-7000006461-56
НЛБ Тутунска банка

Превземено од: Facebook

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење