Апел за помош на Мики Стојановски

4

Младиот Мики Стојановски(19г) боледува од церебрална парализа. Потребно е да оди на петта операција во Србија, метода Фибротомија на рацете и нозете, после што има значително подобрување.

Да помогнеме  Мики да ја издвојува својата битка и голготата за него да стане минато!

Телефонски број за донации:  070 143-434  Телеком

Трансакциски сметка:  300001000025416 Ад Комерцијална Банка, Мики Стојановски

Ви благодариме !!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.