Апел за помош на Јована Бошкова

3
Јована Бошкова има 21 година и боледува од исклучително ретка форма на модуларен и фоликуларен тип на тироиден карцином. 
 
Неопходно е лекување во странство!
Донациски број за донации: ВИП.Оне 143-465, Телеком 070 143-171
Трансакциска сметка за донации:
300 0010000246 40
АД.Комерцијална Банка- Скопје
 
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење