Апел за помош на Игор Геленчев

4

Сигурно се сеќавате на Игор Геленчев?

14 годишното момче од Богданци за кое минатата година собиравме донации да замине на итна операција во Турција од тумор на мозокот. Неговата мајка која е самохрана и се бори за својот син не замоли за помош и да и помогнеме да се соберат повторно потребните средства за да замине на уште една операција во месец мај, која е итна. Парите за  операција ги собравме брзо и успеавме да го испратиме Игор на операција во Турција.. Но, тука не заврши се….

По операција сеуште ќе бидат потребни сретства за лекови и опоравување.

Да му помогнеме на Игор до крај да ја извојува својата битка !!

100 денари за нас за Игор живот значат.
Ајде да го стоплиме срцето на Игор и неговата мајка

Телефоски броеви за донации: 070 143 181 Телеком, Вип.Оне 143 468

Трансакциска сметка:

200003205877055
АД. Стопанска Банка
Игор Генчев

Извор: facebook

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење