Апел за помош на Јана Лукиќ

9

Малечката Јана Лукиќ има проблем со видот.
Имено на двете очи има многу висока диоптрија, и поради тоа мора да замине на операција на двете очи на клиника во Русија. Потребната сума е 5000 евра.
Да помогнеме!

Телефонски број за донација :070 143-163 (Телеком) и 143-483 (ВИП)

Извор : Фондација Телеком

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од Antonio, на Одговори

    slikata e od drugo devojce. Mozebi namerno e stavena slika od drugo dete no sepak vredi da se proveri.