Кога? – 29.01.2017 во 21:30 часот Каде? – Синдикат, Кеј 1-ви Мај, Прилеп ФБ настан Организацијата Dream Team при СОЕПТУ„ Кузман Јосифоски- Питу“ како дел од проектот „Од деца за деца: Светот се менува со твојот пример, а не со твоето мислење“ организира хуманитарна забава заедно со The hounds и[…]

Хуманитарна забава (Од деца за деца)

Кога? – 25.01.2017 година (среда) од 09:00 – 16:00 часот Каде? – Спомен куќата на Тодор Проески Преземено од фб. „ЈАС ШТОТУКУ СПАСИВ ЖИВОТ, А ВИЕ?“ За да го почувствуваме присуството на нашиот ангел чувар Тоше меѓу нас, Црвен крст на РМ – Општинска организација Крушево на ден 25.01.2017 година (среда) од 09:00[…]

Крводарителска акција во чест на Тоше

Драги пријатели. сега начинот да помогнете на оние кои имаат потреба од било каква помош е уште поблиску до вас. Здружението “Хуманост без Граници” кое стои зад овој сајт ја отвора можноста да се помогне онаму е најпотребно во најкус можен рок. Сега сите можеме да помогнеме онаму каде помошта е[…]

Да помогнеме сите, со она што го имаме!

Продажба на хуманитарни изработки за собирање донации за лекувањето на Јоце Блажевски (третман со пресадување на матични клетки)во Москва Изработките можете да ги погледнете на фб. страницата: Хуманитарни Изработки за ЈОЦЕ – Цвеќиња од Хартија Донации на жиро сметки: **Стопанска банка АД – Скопје: 200000207845578 *Комерцијална банка АД – Скопје: 300007071578620[…]

Хуманитарни Изработки за ЈОЦЕ – Цвеќиња од Хартија

Превземено од ТУКА  Ова е повикот на HBO Отворена порта:   “Помогнете им на децата мигранти Отворена Порта ве информира дека согласно направената проценка на терен во Прифатниот центар за мигранти во Гевгелија има потреба од помош за најмладите мигранти кои транзитираат низ нашата држава. Со цел да им се[…]

Акција на “Отворена порта” за помош на мигрантите кои минуваат низ Македонија

Превземено од Фб профилот на Цуки Блажевска https://www.facebook.com/cuki.blazevska/media_set?set=a.10152774963904318.1073741840.645244317&type=1 Нарачките на накитот и брошевите можете да ги направите директно на линкот или во порака кај Цуки Блажевска ” Рачно изработени беџови и брошеви Хуманитарно за Јоце Голема благодарност на Благица Зафировска Баге за несебичната помош за тоа што ги подари нејзините пркрасни изработки[…]

Подарете Љубов- помогнете му на Јоце Блажевски

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: