Кога? – 26.03.2017, недела, 10-13 часот Каде? – Веро Тафталиџе, Скопје ФБ настан Ве покануваме да се вклучите во нашата следна хуманитарна акција ,,Подари храна и добиј подарок” која ја организираме заедно со компанијата ,,Албатрос” За таа цел отвараме пункт пред Веро Тафталиџе на 26 март 2017 (Недела) од 10:00[…]

Подари храна и добиј подарок

Кога? – 12.04.2017, 19 часот Каде? – Младински културен центар, Скопје ФБ настан TEENAGE RIOT КОНЦЕРТ ВО ХУМАНИТАРЕН ПОХОД! ‘Cause it’s getting kind of quiet in my city head It takes a teenage riot to get me out of bed right now -Teenage Riot, Sonic Youth Задоволство ни е да[…]

Teenage Riot- Хуманитарен Концерт

Кога? – 01.04.2017, 21 часот Каде? – Клуб Вулкан, Скопје ФБ настан Разубавете си ја својата вечер, а со тоа разубавете нечиј живот! Под мотото „Не можеш да помогнеш на секој, но секој може да помогне на некој “ на 1ви април 2017 година во клубот Вулкан во Скопје ќе[…]

Хуманитарна првоаприлска забава

Драги пријатели. сега начинот да помогнете на оние кои имаат потреба од било каква помош е уште поблиску до вас. Здружението “Хуманост без Граници” кое стои зад овој сајт ја отвора можноста да се помогне онаму е најпотребно во најкус можен рок. Сега сите можеме да помогнеме онаму каде помошта е[…]

Да помогнеме сите, со она што го имаме!

Продажба на хуманитарни изработки за собирање донации за лекувањето на Јоце Блажевски (третман со пресадување на матични клетки)во Москва Изработките можете да ги погледнете на фб. страницата: Хуманитарни Изработки за ЈОЦЕ – Цвеќиња од Хартија Донации на жиро сметки: **Стопанска банка АД – Скопје: 200000207845578 *Комерцијална банка АД – Скопје: 300007071578620[…]

Хуманитарни Изработки за ЈОЦЕ – Цвеќиња од Хартија

Превземено од ТУКА  Ова е повикот на HBO Отворена порта:   “Помогнете им на децата мигранти Отворена Порта ве информира дека согласно направената проценка на терен во Прифатниот центар за мигранти во Гевгелија има потреба од помош за најмладите мигранти кои транзитираат низ нашата држава. Со цел да им се[…]

Акција на “Отворена порта” за помош на мигрантите кои минуваат низ Македонија

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: