Книгата “Од Срце за Срце”-билет за летување за децата од СОС Детско Село

6

 

Почитувани

да им помогнеме и на децата од СОС детстко село да заминат на летување.

Тие немаат мајка и татко за да им го платат летувањето, ајде ние да бидеме нивните Мама и тато.

Со купување на книгата “Од Срце за Срце” донирате 100 денари за летувањето на децата од СОС Детско Село.

Книгата може да се купи на сите продажни места на Медиа Принт Македонија

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: