Новогодишни честитки од “ЛУЛКА”

6
Почитувани,
Здружението за грижа и едукација на бремени жени, мајки и деца – ЛУЛКА и оваа година Ви нуди честитки со кои може да им ги честитате Новогодишните и Божиќните празници на Вашите блиски, на Вашите деловни партнери, клиенти и соработници.Средствата од продажбата на честитките ќе се искористат за реализација на Програмата на Лулка за 2015 година.
Продажната цена на една честитка е 40,00 МКД.
Здружението Лулка не е ДДВ обврзник.Нарачајте на:
078 377 791; 078 377 792
info.lulka@gmail.com

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: