Хумана акција на Mina Bella Accessorize

5

Наидовме на убава акција које решивме да ја испромовираме и на нашиот сајт, како акција која поттикнува донирање и помагање и која ја прави фирма која е општествено одговорна.

Со купување на дел од продуктите на Mina Bella Accessorize донирате и помагате.

Во овој албум  можете да ги најдете продуктите кои влегуваат во оваа кампања, a повикот е следен:

“Почитувани

Секој ден по 10 понуди по цена од само 135 ден
Со СЕКОЕ купено парче донирате 35 ден во добротворни цели кој на крајот на СЕКОЈ месец ке бидат објавени !
При секоја остварена продажба се потпишувате на лист за тековниот месец
и би ве замолиле да се тагирате на самата фотографија од производот кои сте го избрале !

Со секое венче,шнола,брош,каиш,или било кој друг акцесоар, добивате и честитка за посвета.

Ваши
Mina Bella Accessorize”

Организаторите секој месец транспарентно на своите медиуми ке објавуваат за кого и колку е донирано 🙂

Контакт со организаторите на акцијата на фб страната Mina Bella Accessorize

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: