Да ги исполниме новогодишните желби на децата згрижени во Згрижувачки семејства

13

Сите деца имаат право да добијат подарок од Дедо Мраз.

Годинава секој од нас има можност да биде Дедо Мраз , за дечињата зрижени во Згрижувачките семејства.

Секоја година во Рамстор Мол во Центарот на Скопје има поставена елка со новогодишни желби на дечињата згржени во Згрижувачки семејства.

И секоја година Добрите Граѓани ги исполнуваат нивните желби.

Годинава, бидете и вие Дедо Мраз за некое детенце и донесете му радост.

Ова е список на новогодишни желби на дечињата од згрижувачки семејства.

Како и секоја година така и оваа Црвен Крст на Град Скопје со помош на сите хумани луѓе се обидува да им ги исполни нивните желби.


Вклучете се, направете добро дело, завршете ја 2014 година побогати за една детска насмевка 


Инфо за акцијата можете да добиете во Рамстор Мол на пултот

или на број 070 26 77 54

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: