Честитајте ја Новата Година со новогодишните честитки од СОС Детското Село

2

Превземено од СОС Детско Село Македонија

“Да ги направиме празниците среќни за децата без родители и оние на кои им е потребна љубов, топол дом и грижа. Посакајте од срце Среќна Нова година со честитките на СОС Детско село.

Погледнете ја  Новогодишната колекција овде:http://sos.org.mk/index.php?option=com_cartsos&view=cartsos&Itemid=94&lang=mk ”

 

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: