„Август-За живот без насилство“

2

Превземено од: Konekt

Секој вид на насилство е за осуда, а особено семејното. Да направиме нешто заедно за да им помогнеме на овие лица.
#Донирај, за да им помогнеш на жртвите и пријави семејно насилство.Еве како:http://www.krizencentar.org.mk/index.php/vklucise/doniraj

Crisis Center ” Hope” – Кризен Центар” Надеж”

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: