ЗОНТА донаторска ГАЛА ВЕЧЕРА

1

Зонта клуб Скопје организира ДОНАТОРСКА ГАЛА ВЕЧЕРА, придружете се и Вие на оваа традиционална вечера да се одбележи роденденот на клубот и учествувајте во донаторска лотарија. Собраните средства ќе бидат искористени за спроведување на Крисалис проектот.

КОГА: 25 април сабота со почеток во 20:30ч
КАДЕ: Ресторан Амиго (поранешна Опатија, во Градски парк)

Зонта Клуб Скопје верува во потенцијалот на девојчињата и младите жени, кои треба да бидат агенти на промени во своите животи и својата заедница, преку нивно зајакнување со позитивни животни промени. Ваквите девојки драстично ги подобруваат состојбите на своите семејства, својата заедница и својата земја, а тоа влијание се пресликува во целото општество.
Целта на овој проект е зајакнување на младите девојки да станат ефективни и влијателни жени.

Повеќе за  Зонта клуб Скопје

Зонта Скопје

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: