Журка за Сања

2

Кога? – 08.02.2016, од 22 до 01 часот

Каде? – Van Gogh Bar Скопје

ФБ Настан

“Драги фини и добри луѓе!
Од почетокот на наредната недела, хуманитарните настани чии донации одат за лекување на Сања Кухар и нејзина операција во Бамберг, Германија продолжуваат. Понеделник во Van Gogh Bar со Day Off на сцена, ќе имате можност да дојдете, да се журкате и во исто време да ја покажете вашата хуманост и добрина, која константно покажувате со големи сили насекаде на сите настани кои се направија минатиот месец!
Процент од парите кои ќе одат за пиење ќе бидат донирани за Сања Кухар!
Понеделник се гледаме драги фини и добри луѓе!”

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: