„Нека знае мама дека не е сама“ хуманитарна акција на супермаркет Здравец и Црвен крст

1

Преземено од ТУКА

 

Супермаркет Здравец во соработка со Црвен крст Струмица организира хуманитарна акција „Нека знае мама дека не е сама“ на ден 26.09.2015 година. Секој купувач ќе може после своето пазарување во маркетот да донира кај волонтерите од Црвен крст прехранбени производи. Донираните производи ќе бидат наменети за самохрани мајки.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: