За Искра

3

Превземено од: фб.

Кога: 21.01.2016

Каде: Децата од нашата улица-Скопје

 

Почитувани пријатели,

Клубот Лео Скопје Омниа ве поканува на читање Хаику поезија со Искра Донева, многу забава, дружење и позитивна енергија!

За време на настанот, ќе имате можност да ја купите книгата на Искра по цена од 100 ден., со што давате придонес во средствата за нејзината терапија за церебрална парализа.

Ве очекуваме на заедничко дружење!

***Пијалоци по промотивни цени и DJ сет
(Резервации во инбокс)

Искра Донева има церебрална парализа и за подобрување на здравствената ситуација потребна и е трансплантација на матични клетки. За неколку етапниот третман во Москва потребни се вкупно околу 62.000 евра + 8.000 евра патни трошоци за неа и нејзиниот придружник, вкупно 70.000 евра.
Искрено се надеваме на вашата хумана поддршка. Доколку сте во можност да излезете во пресрет, Ве молиме средствата да ги уплатите на следната сметка:
Искра Донева – за донации
Тутунска банка АД Скопје
Сметка број 210-700000596686
Благодариме однапред!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: