” За Димитар Милошевски”-Акција на Лео Клуб Кабадаја и Ротаракт Клуб Битола.

1

Превземено од ” ЗА ДИМИТАР МИЛОШЕВСКИ

 

Акција на Лео Клуб Кабадаја и Ротаракт Клуб Битола.

КОГА: :Четврток, 9  април 2014, 21:00 – Клуб Камарите, Битола

Петок, 10 април 2014, 11-14 часот, на Широк Сокак пред Веро, Битола

Димитар Милошевски е 9 годишно дете од Битола, кое на 27ми Април ќе се прави операција на срце. За операцијата се потребни 6000 евра, од кои 5000 ги обезбедува Фондот за здравство и се потребни уште 1000 евра, кои мајката не може да ги обезбеди сама. 

Да му помогнеме на Димитар да има среќно детство. Дојдете!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: