Втор хуманитарен турнир во мал фудбал (ОД СРЦЕ ЗА ВИКТОР)

1

-Сe организира хуманитарен турнир во мал фудбал за собирање на средства за малиот Виктор. Првата операција беше успешна но за Виктор да има среќно детство какво што немал цели 5 години потребна е и втора операција за која се потребни 10 000 евра а семејството има собрано само пола од сумата.

КОГА: 25 април 15:00ч – 26 април 20:00ч
КАДЕ: Општина Петровец

После првата операција Виктор има подобрување, може да ги допре нозете една со друга и има повеќе виткање во коленото но со втората се надеваме дека се ќе се реши и ќе може да функционира како сите деца.

-Донациски број од Т-Мобиле : 070 143 106

Жиро сметка за донации,
210501677631927
НЛБ ТУТУНСКА БАНКА

1.Пријавувањето е најкасно до четврток 23.04.2015
2.Ке се игра во состав 5+1
3.Котажа за учество е 800 денари од екипа.
4.Собраните средства од турнирот ке бидат доделени на семејството по завршувањето на финалниот натпревар.
5.На трибината ке биде поставена кутија за донации за Виктор за оние кој ке сакаат да ги следат натпреварите да можат на некој начин да донираат.
6. За најдобрите се обезбедени симболични награди.
7. Пријавување на телефонските броеви:
-Филип-076-226-062
-Мартин- 076-447-688
8.ПРИСУСТВУВАЈТЕ, БИДЕТЕ ХУМАНИ !

Фб настан – Втор хуманитарен турнир во мал фудбал (ОД СРЦЕ ЗА ВИКТОР)

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: