Уметност на аукција за помош на Мартина Стојковска

13

Инфрмацијата е превземена од групата на Фб за помош на Мартин, поточно

https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.314682255396699&type=1

“ART for AUCTION

 

This Art Auction is made with purpose to collect money for the surgery for Martina.If you would like to donate, showing your humanity to help Martina. Write under the photo with the art you would like to buy . Or contact in a message about details .
P.S. Every artist who wants to donate a work of art, it is necessary to put a picture in the album ART for AUCTION details and price.Оваа аукција на уметнички дела е направена со цел да се соберат пари за операцијата за Mартина.Ако би сакале да донирате, да бидете хумани и да помогнете на Мартина, Напишете под фотографијата со уметничкото дело дека сте заинтересирании сакате да го купите, или напишете порака овде за понатамошни за детали.Cекој уметник кој сака да донира уметничко дело ,потребно е да стави фотографија во албумот ART for AUCTION со детаљи и цена по можност со текст и на англиски затоа што се промовира и во странство.”
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: