Твитер Крводарителска Акција #Крводарители во Кинотека на Македонија

2

Превземено од

Твитер Крводарителска Акција 

Kога: Среда, 3 септември 2014; 11:00am – 6:00pm

Каде : Кинотека на Македонија

Под мотото „Сите сме луѓе, но дали си човек?“, Твитер Заедницата ја организира третата по ред Крводарителска Акција, која овој пат ќе се одржи во Општина Карпош, во Кинотека на Македонија, односно Библиотеката за деца „Другарче“, која се наоѓа карши влезот на СУГС „Никола Карев“. „Точна локација на настанот на следниов линкhttp://4sq.com/1sB0LvK “

Ги покануваме сите здрави и способни граѓани да дојдат и да даруваат крв, за да им помогнеме на оние на кои им е потребно во најтешките моменти! Бидете хумани, дарувајте крв!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: