Традиционална Петровденска крводарителска акција

2

На 12 јули со почеток од 10:00часот до попладне до 16часот ќе се одржи крводарителска акција во организација на ОО на Црвен Крст Прилеп.
Локација: Градски базент Маркови Кули Прилеп

фБ настан

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: