“Свириме за ЈОВАНА”-свирка на отворено во ГТЦ, Скопје

4

Превземено од https://www.facebook.com/events/335357973321104/

 

Свирка на отворено во ГТЦ, во 12.00 напладне, 

донираните средства ќе бидат наменети за Јована Јанковиќ да замине на лекување во Педијатриската Клиника во Љубљана,

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: