Студентска Хуманитарна Журка во UP CAFE

2

Tекстот е превземен од ФБ евентот:★ STUDENTSKA HUMANITARNA ZABAVA ▲ Up cafe ▲ Duo Flamingo ★ SREDA 16.04. ★

Среда, 16 aприл

UP CAFE, 21 :00-00:30

Во животот секогаш треба да имаме големо срце и да помагаме кога е најпотребно. Токму затоа оваа СРЕДА Клубот на Млади ООЦК Центар во соработка со UP Cafe организира ГОЛЕМА СТУДЕТСКА ХУМАНИТАРНА ЗАБАВА за младиот Никола(повеќе инфо подолу).

✪ МУЗИКА:

Dj Skyline – Commercial hits
Duo flamingo – Balcan hits

★★★ Happy hour 21 – 22h ★★★
3 x TEQUILA = 100 мкд.
4 x RED SHOTS = 100 мкд.

✪ ПРОМОЦИИ на коктели:

Cuba Libre – 130 мкд.
Blue Lagoon – 130 мкд.
Fresh Up – 100 мкд.
+ Campari & juice = 140 мкд.

After Party – MIDNIGHT CLUB – ГРАТИСИ за сите присутни

✪ За Резервации и повеќе Информации:
☎ 077 816 740 / 070 302 198
✉ Facebook Inbox

✪ Резервациите се во ограничен број и истите важат до 22:15h.
_____________________________________________________________
Да имаш големо срце кое ќе ги издржи сите болки и притисоци – ова во буквална смисла на зборот го почувствувал Никола Николовски, 13-годишниот осмооделенец од основното училиште “Живко Брајковски” во скопската населба Бутел 1. Од кога знае за себе Никола е со лекови. Боледува од WPW SVPT на срцевиот мускул – хронично заболување на нервниот систем, ретка болест која од најрана возраст го ставила на крстопатот на животот – да се бори да го најде излезот и вистинскиот пат.

Повелете, бидете дел и заедно преку забава да помогнеме на ова младо момче. На самиот влез ќе бидат постаени кутии во кои ќе можете да го оставите вашиот материјален добротвор. ツ

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: